Wat we doen

Het familiebedrijf Warnez, onder leiding van Jan en Filip Warnez, verpakt reeds sedert 1950 verse aardappelen en heeft z’n groei altijd kunnen bewerkstelligen door strategische partners bij elkaar te brengen in een verticale keten van teler tot de uiteindelijke consument. Vandaag wordt de aardappel in alle mogelijke verse vormen aangeboden, gaande van basisproducten tot zeer speciale aardappelsoorten in kleinverpakking.

ONS TEAM ONZE GESCHIEDENIS MISSIE/VISIE BEDRIJFSFILM

Bedrijf:

Bedrijf

Dit alles gaat hoofdzakelijk naar de Belgische retail en foodservice. Via het schilbedrijf Pomfresh worden ook geschilde aardappelproducten aangeboden.

Het ‘denken in mogelijkheden’ en de enorme know how op het vlak van marktanalyse, smaaktypes en variëteiten zorgen er voor dat we met veel gedrevenheid à la carte-concepten uitwerken voor onze klanten, dit alles in functie van hun strategie. Daarnaast zoeken we het beste wat België te bieden heeft, en zorgen we ervoor dat de eindklant een authentiek Belgisch smaakfeest op tafel kan brengen. Dit is uiteindelijk waar het om draait.

Warnez/Agripom is gericht op het tafelaardappelsegment. We beschikken over een enorme verscheidenheid aan variëteiten en verpakkingen, gaande van 300g tot 25kg. Daarnaast worden ook noviteiten uitgeprobeerd op vraag van de klant en in functie van de behoeften op de markt.


Info: Heeft u interesse om dit productieproces met eigen ogen te zien? Dit is mogelijk. Wij organiseren bedrijfsbezoeken voor groepen van 10 tot 40 personen. Voor meer informatie, neem dan contact op met info@warnezpotatoes.be.

Bedrijfsstructuur:

Bedrijfsstructuur