Superfood

De vele voordelen van de aardappel

Vroeger zag men de aardappel als truffels van de aarde, wij zien voor de aardappel een toekomst waar die opnieuw gezien wordt als een gezond en smaakvol product van bij ons!

Als de aardappel vandaag ontdekt zou worden, dan zou men die omschrijven als SUPERFOOD.

De aardappel is een bron van:

Aardappelen zijn zeer laag in natrium/zout. Vermindering van de consumptie van natrium draagt bij tot de instandhouding van een normale bloeddruk.

De aardappel bevat géén:

Weinig calorieën en koolhydraten in vergelijking met andere klassieke maaltijdbegeleiders

De aardappel

R​ijst

Pa​sta

Lagere ecologische voetafdruk

De broeikasuitstoot 

Wate​rverbruik:

De aardappel =

Minder vetten & koolhydraten
Minder broeikasgassen
Minder waterverbruik

Kortom, de aardappel is een uiterst voedzaam, plantaardig, gezond en milieuvriendelijk product!

Perfect voor elke keuken.